Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Sf. Cuvioasa Parascheva" este situat in partea de nord a oraşului Galaţi pe strada Traian nr. 393, în cartierul numit "Bariera Traian„ ,nume legat de de existenţa pe vremuri a unui punct de carantină.

   Conform Ord. 70/2002, terenul si clădirile în care-şi desfăşoară activitatea Spitalul de boli infecţioase se află in administrarea Consiliului Judeţului Galati

 

   De la intrarea in Uniunea Europeana Spitalul a derulat in perioada 2007-2009 Proiectul cu finantare nerambursabila « Sanatate fara Frontiere » RO2005/017-537.01.02.12 in valoare de 55.000 EU prin care s-a construit reteaua IT s-a achizitionat tenica de calcul si s-a implementat un soft medical.

 

     In SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE „ SF. CUV. PARASCHEVA” se desfasoara PROGRAMUL NATIONAL DE PREVENIRE ,SUPRAVEGHERE SI CONTROL AL INFECTIEI HIV-SIDA

 

     In prezent Spitalul Clinic de Boli Infectioase "SF.Cuvioasa Parascheva" deruleaza impreuna cu partenerii Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf.Ap.Andrei"Galati si Spitalul de Pneumoftiziologie Galati un proiect finantat prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Econonice" , Axa prioritara III "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public", Domeniul Major de Interventie 2 "Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice" – Operatiunea 4 "Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar"-proiecte la nivel local.

     Valoare totala a proiectului care face obiectul finantarii nerambursabile : 6.889.138,6 lei

Perioada de implementare a Proiectului : 24 luni

 

 

promo

 Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice"
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"